Kontaktujte nás Napíšte nám alebo nás kontaktujte na telefónnom čísle +421 949 670 342.

smartlist.sk

Firmy si nestíhajú spravovať sociálne siete

access_timejúl 23, 2017
perm_identitymartin
Pri riadení biznisu častokrát nezostáva menším spoločnostiam čas na niektoré marketingové aktivity. Napríklad na spravovanie sociálnych sietí. A to je pre social media manažérov na voľnej nohe vynikajúca správa!


Komunikácia na sociálnych sieťach je pre firmy nesmierne dôležitá. Nejde v nej ani tak o priamy predaj, ako o budovanie vzťahov so zákazníkmi, vytváranie konverzácie a šírenie povedomia o značke. Mnoho firiem to vie, nestíhajú však pokryť všetky marketingové aktivity pomocou vlastného tímu.


Veľakrát sa im ani nedá čudovať, však správa sociálnych sietí zaberie dosť času a popri iných povinnostiach môže predstavovať skutočný oriešok. Našťastie sú tu služby ako SmartList, ktoré jednoducho spoja zákazníka s profesionálom.



Čo všetko viete robiť?


Niektorí social media manažéri sa orientujú len na tvorbu statusov a ideí, ktoré potom spracuje grafik. Ak však viete vytvárať jednoduchú grafiku, máte oproti nim výhodu. A ak nie, máme pre vás tajný tip: vyskúšajte Canvu. Na tejto stránke môžete vytvárať jednoduchú grafiku, máte k dispozícii množstvo fontov, tvarov a obrázkov.


Level: Expert


Možno toho viete ešte viac. Nerobí vám problém ani propagácia cez reklamný systém Facebooku? Viete klientom poradiť, ako efektívne zacieliť príspevky alebo reklamu? Dokonca vám niečo hovorí retargeting? Klienti vás budú milovať!

Mnoho používateľov odradí “strašidelný” vzhľad Ads Managera či Power Editoru. Ak medzi nich nepatríte, pochváľte sa svojimi skúsenosťami.


Niekedy stačí stratégia


Občas si klienti dokážu spravovať firemné profily aj sami, no chýba im komunikačný koncept, na ktorom by mohli stavať. A to je priestor pre stratégov, ktorí dokážu nastaviť komunikačné koncepty šité na mieru rôznych spoločností.

Aké príspevky by mala spoločnosť publikovať? Ako často? Na koho budú tieto príspevky zamerané? To všetko môžete klientom ponúknuť v komunikačnej stratégii, ktorú pre nich vypracujete.


Vyžite svoj prehľad v sociálnych sieťach a zarábajte si pomocou nich. Nie je nič jednoduchšie, ako sa prihlásiť do služby SmartList, vyplniť si profil a reagovať na dopyt zákazníkov. A to všetko zadarmo.

Začnite ponúkať svoje služby.

Zaregistrovať sa zdarma