Kontaktujte nás Napíšte nám alebo nás kontaktujte na telefónnom čísle +421 949 670 342.

smartlist.sk

Prečo sa registrovať na SmartList?

access_timejúl 22, 2016
perm_identitymartin
Spoznáte nových zákazníkov
Uvažujete, prečo sa registrovať na SmartList? Zákazníci chodia na našu stránku, pretože hľadajú profíkov. Takých, ako ste vy. Chcú, aby ste im pomohli splniť ich osobné ciele. Nám povedia o svojich potrebách tým, že vyplnia jednoduchý dotazník a naši registrovaní odborníci – medzi ktorých môžete patriť tiež – im pomôžu dosiahnuť to, čo práve potrebujú. Namaľujú im dom, doučia ich deti, nafotia ich svadby…  

Všetko máte pod kontrolou

 
Zadefinujete si, aké služby ponúkate. Preto vám pošleme len dopyty od zákazníkov, ktoré pre vás majú zmysel. Pri registrácii nám poviete, ako ďaleko ste ochotní za svojimi zákazníkmi cestovať, alebo či zákazníci môžu cestovať za vami. Reagujete len na tie dopyty po vašej službe, ktoré vám vyhovujú.
 

Registrácia je zadarmo a platíte len za to, čo chcete

 
Zaregistrujte sa bezplatne a nemusíte mať obavu z akýchkoľvek skrytých poplatkov. Jednoducho – registrácia je bez záväzkov. Platíte len za zaslanie svojich cenových ponúk zákazníkom, ktorých si vyberáte vy, nie za pozretie dopytu alebo za vykonanú prácu. Noví zákazníci, ktorých získate cez SmartList, sa často stanú vašimi stálymi klientmi. Navyše vám poskytnú cenné referencie do budúcnosti.
 

Posilníte svoju značku

 
Keď budete registrovaní u nás, zvýši sa vaša kredibilita a tým sa aj zviditeľníte ako dôveryhodný dodávateľ služieb. SmartList je platforma pre poctivých a kvalitných profesionálov.
 

Sme tu pre vás

  Zaregistrujte sa v priebehu 3 minút. Predstavíme vás skvelým zákazníkom. SmartList vám pomôže uspieť v tom, čo milujete – v profesii, záľubách a veciach, ktoré vám idú od ruky. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nám ich napísať.