Kontaktujte nás Napíšte nám alebo nás kontaktujte na telefónnom čísle +421 949 670 342.

smartlist.sk

Privyrobte si na materskej dovolenke

access_timeapríl 4, 2017
perm_identitymartin
Plienky, oblečenie, hračky, no aj niečo do domácnosti a občas čosi pre seba. Mamičky to veru nemajú jednoduché. Balíček šťastia dá rozpočtu mladej rodiny skutočne zabrať. Našťastie sú spôsoby, vďaka ktorým si môžete zarábať aj na materskej. Napríklad SmartList.


Od 1. mája 2017 sa síce majú materské príspevky o čosi zvýšiť, peniaze navyše sa však v domácnosti vždy zídu. Ak ste už hľadali spôsob, ako si zarobiť z pohodlia domova aj vy, prinášame vám niekoľko tipov, ktoré vás môžu inšpirovať.


Výroba šperkov a bižutérie


Skrýva sa vo vás umelec, rady tvoríte a ručné práce sú vám blízke? Vyskúšajte tvorbu šperkov. Nemusíte pritom brúsiť diamanty ani kuť drahé kovy. Potrebný materiál jednoducho zoženiete cez internet.

Ak chcete svoju tvorbu ešte ozvláštniť, ponúknite zákazníkom živicovú bižutériu, ktorá vám dáva široké kreatívne možnosti.


Daňové poradenstvo


Riešili ste v práci dane, daňové priznania a účtovníctvo? Máte v rukách skutočné eso! Množstvo malých živnostníkov potrebuje pomoc s daňovými priznaniami, ktoré im viete jednoducho vyplniť.

Poraďte im, ktoré položky si môžu odpísať z daní ako náklady, aké bločky si majú v budúcnosti odkladať, ktoré dátumy sú pre nich dôležité… Pre vás môžu byť tieto veci samozrejmosťou, no divili by ste sa, koľko živnostníkov o nich vôbec netuší.


Doučovanie


Matematika, slovenčina, angličtina, dokonca kurzy kreslenia… Využite svoje znalosti a podeľte sa o ne s ľuďmi, ktorí zháňajú pomoc. Sedenia si môžete naplánovať tak, aby bola doma vaša polovička alebo podľa toho, kedy ukladáte drobca spať.

Vytvorte pre záujemcov dotazník, ktorý vám napovie viac o tom, čo by sa chceli naučiť alebo v čom majú medzery. Na základe dotazníka potom môžete prispôsobiť špeciálnu učebnú osnovu šitú na mieru každému záujemcovi. Individuálny prístup zákazníci vždy ocenia.


Marketing na sociálnych sieťach


Ak máte skúsenosti so správou firemných profilov na sociálnych sieťach, napríklad na Facebooku, je to ideálny spôsob, ako si zarábať z domu. Písanie statusov, navrhovanie príspevkov, prípadne tvorba jednoduchej grafiky – to všetko je súčasťou práce social media manažéra.

Niekedy dokonca nemusíte robiť nič iné, ako hľadať zaujímavý obsah na internete. Mnoho firiem využíva “kurátorov” obsahu, ktorí pre ne hľadajú relevantné články, blogy a videá.


Ak to myslíte s prácou z domu na materskej skutočne vážne, určite si prečítajte aj tento článok.


Vyžite svoje zručnosti a zarábajte si pomocou nich aj na materskej dovolenke. Nie je nič jednoduchšie, ako sa prihlásiť do služby SmartList, vyplniť si profil a reagovať na dopyt zákazníkov.

Začnite ponúkať svoje služby.

Zaregistrovať sa zdarma